Po dobrom nedeľnom obede sa pýta na stôl zákusok. My sme si dnes pripravili čokoládový cheesecake. Áno, nič výnimočné ani zložité. Každá gazdinka má svoj vlastný recept ako ho pripraviť.
Ale my sme ho vylepšili o nevšedný mätový topping.
Ako na to ? Je to ozaj jednoduché. Veľa času to nezaberie. Potrebovať budete iba sirup z mäty. My sme použili ako ináč ten náš lakocinkový mätový sirup.
Sirup si nalejte do malého hrnčeka cca 250 ml a pomaly ho zredukujte pokiaľ nezačne hustnúť.
Nechajte ho na chvíľu vychladnúť. Takto dostanete topping, ktorým môžete cheesecake polievať.
Je to naozaj bomba! Utekám si ho rýchlo dať, pokiaľ ešte je.
Dobrú chuť!
P.S. Takto vylepšený chesskace nenájdete ani v tej najlepšiej cukrárni vo Vašom okolí.